Elkészítési idő: 35 perc
Hozzávalók 3 adaghoz:
- • 3 fej karalábé
- • 15 dkg darált pulyka
- • 1/2 tojás
- • 0,5 dl joghurt
- • köménymag
- • kapor
- • petrezselyem
- • Só, bors
Elkészítés:
- A karalábé fejeket megpucoljuk és lyukakat faragunk a közepükbe.
- Beletöltjük a darált pulykát, amit ízesítettünk a fűszerekkel és a fél tojással.
- Lábasba rakjuk a fejeket és a karalábé forgácsokat, vizet öntünk rájuk úgy, hogy a víz ellepje a karalábékat, majd puhára főzzük. A Főző vizet ízesíthetjük.
- A megfőtt karalábékat kivesszük a vízből és a visszamaradt karalábé forgácsokat összeturmixoljuk a joghurttal, majd kiforraljuk.
- Vágott kaporral és petrezselyemmel találjuk. Jó étvágyat!
Energia: 1 adag 128 kilokalória.