BEMUTATKOZÁS

A RENDELŐ ÉS MUNKATÁRSAINK BEMUTATÁSA

RENDELŐNK

Rendelőnk Budapest egy könnyen megközelíthető, csendesebb részén található. A rendeléseket nyugodt, családias és jó hangulatú légkör övezi. A legmodernebb orvosi eszközök segítik kollégáink munkáját, ezen felül nagy hangsúlyt fektetünk a munkatársak képzésére is, hogy betegeink a legjobb ellátásban részesüljenek.

MUNKATÁRSAINK

DR. BÜKY ANIKÓ

FŐORVOS, AKUPUNKTŐR

1967-ben végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Szakán. Szakorvosi képesítést szereztem csecsemő-és gyermekgyógyászatból (1972), egészségügyi szervezéstanból (1977), sportorvostanból (1989). A Hagyományos Kínai Orvoslásból 1992-ben tettem vizsgát. Tudásom az évente rendszeresen megrendezett konferenciákon, továbbképzéseken gyarapítom hazai és külföldi professzorok előadásai, kutatási eredményei és gyakorlati bemutatói segítségével. Több mint 25 éve tagja vagyok a Magyar Akupunktúrás Orvosok Társaságának (MAOT). 1990 óta magánorvosként tevékenykedem. A jelenlegi gyógyító munkám fő területe az akupunktúra, amelyet tűvel és elektromos eszközökkel végzek. A hagyományos akupunktúrás gyógymódot sikeresen ötvözöm a nyugat-európai orvostudomány eljárásaival. 30 éves tapasztalatom az akupunktúrás kezelésekben és a páciensek pozitív visszajelzései jelentik a garanciát a gyógyulásra.

NUBER ANIKÓ

HAGYOMÁNYOS KÍNAI ORVOS, AKUPUNKTŐR

2009 óta dolgozom édesanyám, dr. Büky Anikó akupunktúrás rendelőjében. 2011-től négy éven át a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen nyugati és keleti orvoslást tanultam . 2015-től 2016-ig, az ötödik tanévben Harbinban a Heilongjiang Orvosi Egyetem Klinikáján folytattam szakmai gyakorlatot, és kínai nyelven diplomáztam. Hagyományos kínai orvos vagyok, fő szakirányom az akupunktúra.

NAGY ÉVA

ASSZISZTENS

2015 szeptembere óta dolgozom dr. Büky Anikó asszisztenseként. Az érettségi után elvégeztem a 2 éves laboratóriumi asszisztensképzőt. Előszőr a SOTE kórélettani intézetében dolgoztam kutatóasszisztensként, majd a II-es belgyógyászati klinikára kerültem. Később a Sportkórház kutatóosztályán folytattam asszisztensi tevékenységeimet. 2008-ban az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet által szereztem képesítést mint fülakupunktúrás addiktológus.