EREDMÉNYEINK

AZ ARANYPONT AKUPUNKTÚRÁS RENDELŐ SIKERTÖRTÉNETEI

Zita sok kúrát és kezelést kipróbált már eredménytelenül. Fogyását nehezíti, hogy pajzsmirigy alulműködése és hisztamin intoleranciája van. Velünk – betartva a speciális diétát – sikeresen fogyott 7 kilót.

Erika családi fogyása

Az első etapban a rendelőben lefogytam 20 kilót.
Ezen a sikeren felbátorodva csatlakozott hozzám a fiam és a következő 10 alkalmas kúra alatt ő 15 kilót, én pedig 10 kilót fogytam. Összesen 30 kilótól szabadultam meg 6 hónap alatt.
Köszönjük a segítséget Ancsi!

Példaképünk, Edina fantasztikus teljesítménye

2022 májusában keresetem fel az Aranypont akupunktúrás rendelőt, mert kezdett számomra elviselhetetlenné válni a súlyom. Ancsi doktornő segítségével az akupunktúrás kezeléseknek köszönhetően 2023. július végére 50 (!) kilogrammot sikerült lefogynom. Egy év alatt 5 kúrát csináltam végig és a szünetekben is betartottam a doktornő diétára és életmódra vonatkozó tanácsait. Az igen jelentős fogyás ellenére és a kiegészítő kezeléseknek (elektro-akupunktúrás zsírbontás) is köszönhetően a bőröm feszes maradt és eltűnt a narancsbőr.

Lilla csodálatos átalakulása

82,6 kg-ról indultam, ma közel egy hónap után 72,6 kg-mal ébredtem.

  • mell: -6 cm
  • derék: -11 cm
  • csípő: -7 cm
  • comb: -4 cm

Természetesen nem ez a végcél, de úgy gondolom, hogy jó úton haladok 🙂 Nagyon hálás vagyok a segítségetekért és a motivációért. Köszönök mindent! Igyekszem megtartani a továbbiakban is az előírásokat.

Borsosné Takács Zsuzsi

2018. november 7-én kezdtem el az alakformáló fogyásomat az akupunktúrás rendelőben. Mi motivált a fogyás elkezdéséhez? Mi úgy gondoltuk a párommal, hogy a baba- áldáshoz a 72 kg nagyon sok lesz, ha még úgyis felszedek valamennyit a baba miatt, az nagyon megterhelné a szervezetem, így ezt le kellett szorítani egy átlagos, nem túlzóan alacsony testsúlyra. Elhatároztam, hogy felkereslek benneteket. Az első kúra alatt 9 és félkilót sikerült leadnom. A karácsonyi és újévi ünnepek idején megtartottam az elért súlyomat. A továbbiakban úgy gondoltam, hogy újból igénybe veszem Anikóék gondos és segítő munkáját, valamint hasznos javaslataikat. A január 16-ai második kúra hatására 12 kilótól szabadultam meg. Örömömre szolgál és jó érzéssel tölt el, hogy végül 21 és félkilóval lettem könnyebb s ezzel együtt egészségesebb. Végül az akupunktúrás fogyás révén 49-50 kilóra lefogytam. Ez a teljesítmény a veletek való találkozás előtt elképzelhetetlennek tűnt mind a családom, mind az én számomra is. Edzettem, diétáztam, de közel sem következett be akkora változás, mint amit az akupunktúrával elértem. Nagyon köszönöm nektek, és boldog vagyok, hogy rátok találtam. Tetézi örömünket, hogy ma már babát várunk.

-9,5 kg

Összesen -23 kg

-21,5 kg

Kisbabával

Táborosi Kriszti

Szinte egész életemben sportoltam, a súlyemeléstől egészen a zumbáig. Nem volt gond a kilóimmal, míg egy súlyos sportsérülést követően hónapokig pihenésre voltam ítélve. Ezalatt közel 20 kg-ot híztam. Próbáltam saját erőmből lefogyni, 9 kg sikerült is, aztán „megállt” a fogyásom. Ekkor jutottam el az Aranypont rendelőbe, ahol Anikóék segítségével további 11 kg-ot sikerült leadnom. Úgy érzem, visszakaptam a régi életemet…

Harsányi Kriszti

Sosem voltam vékony alkat. Ahogy mondani szoktam, 60 kg utoljára 5. osztályban voltam…

Gyermekem születése után igazán eleresztettem magam, mire feleszméltem 100,5 kg volt a súlyom. Többféle diétát kipróbáltam, de a mérleg nem nagyon akart moccanni. Teljesen kétségbeestem. Egyik ismerősömtől hallottam az Aranypont rendelőről. Szkeptikus voltam a módszert illetően, de úgy voltam vele, hogy maximum (ez sem) használ… kipróbáltam.

Életem egyik legjobb döntése volt.

2017. április elején kezdtem az első kúrát, mellyel 11 kg olvadt le rólam úgy, hogy sem éhséget, sem feszültséget nem éreztem közben. Ezen felbuzdulva, nyáron egy újabb kúrát csináltam, ekkor is könnyebb lettem újabb 8 kg-al. Ekkor már tudtam, hogy ez az a módszer, amivel hosszú távon is tartani tudom a súlyomat.

2018. tavaszán, majd novemberben is megismételtem a kúrát, így mára a súlyom mondhatni átlagos, 71,5 kg.

Az álomsúly 65 kg, ami már annyira nem is álom, hisz’ biztos vagyok benne, hogy Anikóék segítségével ezt hamarosan elérem.

 

-19 kg

-11 kg

-29 kg

Drexler Gábor

Drexler Gábor, 46 éves vállalkozó vagyok, magyar bajnok rönkhúzásban. Sokaknak ismerős lehet az a helyzet, mikor sokadik fogyókúrás módszer kipróbálása sem hozza a várt eredményt. Ezzel én sem voltam másként, amíg rá nem találtam az Aranypont Akupunktúrás rendelőre. Fogyókúrámat egy 10 alkalmas, 3 héten át tartó kezeléssel kezdtem, közben szigorúan tartottam a rám szabott diétát. A kezelés időtartama alatt 11 kilót fogytam, ezután a lazább diéta alatt további 3 kg-ot. Az ezt követő 10 alkalmas kezelésen újabb 8,5 kilót adtam le. Május és július között, bő két hónap alatt 22,5 kg-tól szabadultam meg. A kezelések után életmód és étkezési tanácsokat kapva váltunk el, melyeket alkalmazva szeptemberig további 3 kilót fogytam. Mindenkinek a legnagyobb szeretettel ajánlom az Aranypont Akupunktúrás rendelőt, ha hozzám hasonlóan ráunt a folyton ígérgető, de eredménytelen kúrákra. Remélem történetem másoknak is megoldást jelenthet.

Brebán Katalin

Brebán Katalin vagyok, orientális táncos, oktató és koreográfus. A ‘színpad kegyetlen’, szokták mondani. És valóban az, bár az orientális tánc sokkal megengedőbb, mint más színpadi táncok, de az esztétikum itt is nagyon fontos. Egy kedves barátnőm ajánlotta Dr. Büky Anikót, így kerültem az Aranypont Akupunktúrás Rendelőbe. Elsőre egy 10 alkalomból álló kezelést csináltam végig, aminek eredményeként 68 kg-ról 3,5 hét alatt 57 kg-ra sikerült lefogynom. Tehát nem egész 1 hónap alatt 11 kilót fogytam! Ha felszaladna pár kiló, akkor is teljesen nyugodt vagyok, mert tudom, hogy jó kezekben vagyok náluk, a lelkesítéssel és kedvességgel pedig az átmeneti nehézségeken is könnyedén átsegítenek! Nagyon hálás vagyok Anikónak és csapatának csodás munkájáért, szívből ajánlom mindenkinek!

RÓLUNK MONDTÁK

Hosszú évek óta problémát okozott az ülés. Begörcsölt a hasam, amint leültem és fájdalmaim voltak. Az orvosok nem tudták megállapítani, hogy mitől. Ekkor jöttem el akupunktúrára dr. Büky Anikóhoz a lányom javaslatára. Már az első kezelés után is jobban ment az ülés, de az ötödik kezelés után megszűnt a fájdalmam ülés közben. Akinek ilyen jellegű problémája van, bátran forduljon a doktornőhöz, csak ajánlani tudom!

Nagy Kálmán [85]

nyugdíjas

Nyaki porckorong degenerációval kerestem fel a rendelőt. Fájdalmaim egy 10-es skálán 9-es erősségűek voltak. Mindössze 7 kezelés után a zsibbadás, a fájdalom megszűnt. Egyszóval rendkívül hasznos és eredményes volt a kezelés. Mindemellett különösen kiemelném a hölgyek kedves és barátságos hozzáállását. Köszönöm!
Ortó István [60]

közgazdász

Évek óta rendszeresen igénybe veszem a rendelő szolgáltatásait. Az akupunktúra egyértelműen bizonyította a fogyasztás hatásait. Gyakorlatilag az éhség érzet nem, vagy enyhe módon jelentkezik. Az anyagcserém megváltozása folytán az első héten 6 kiló, a továbbiakban 3 kg súlyvesztést tapasztaltam magamon. Az étrend változatosságát nem gond biztosítani, egyszerű odafigyelést igényel. Vérnyomásom alsó és felső értéke egyaránt másfél hét után 10-15 értékkel csökkent, abban az esetben is, ha éppen nem fogyasztó periódusban voltam. Egyértelműen jobb környezetet és mozgékonyabb állapotot tapasztalok magamon rendszeresen, a kezelések után. Javaslom bárkinek a kezeléseket a doktornő útmutatásai szerint.

Kraszlán Gábor [61]

pilóta

Ismerős ajánlásra jöttem el, ami az elmúlt 10 év legjobb döntése volt. Élveztem a kezeléseket és a társaságot, közben kb. 15 kilót leadtam és sokkal jobban érzem magam. Mindenkinek csak ajánlom! Köszönet a munkatársaknak!
Asztalos Róbert [40]

mérnök

Már többször segítettek itt rajtam. Amikor felkerestem a rendelőt, nemcsak erőteljes súlytöbbletem volt, hanem a térdeim is annyira fájtak, hogy szinte lépni sem tudtam. És láss csodát, az alig néhány akupunktúrás kezelés elektromos ingerléssel kombinálva komoly állapotjavulást eredményezett. (mindkét térdemet korábban már operálták). A kezelések hatására a fájdalom teljesen megszűnt és ismét mozgásképes lettem. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki gyógyulni akar. Igazi felüdülés a gyógyuláshoz járó kellemes környezet és segítőkészség.
Földi Károly [70]

nyugdíjas mérnök

Csodás és fantasztikus! Fogyás jókedvvel? Lehetséges! Önbizalmunk megnő, kedvünk remek lesz tőle, értékeink, mint vérnyomás, pulzus, koleszterin rendeződik és beleférünk a ruháinkba. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert élvezni fogja a fogyókúrát és az eredményt.

G. Klára [44]

marketing manager

Kedves Ancsi! Azért írok csak, hogy még egyszer megköszönjem a munkád és a módszered! Soha eddig nem voltam még ilyen eredményes kezelésen. Képzeld, március óta nem hogy simán meg tudtam tartani a súlyom, hanem lefogytam 59kg-ra legutoljára 10 éve a fősuli alatt kezdődött ötössel a súlyom! Rengeteg embernek ajánlottalak azóta titeket, nekem pedig sikerült “szűken” tartani a gyomrom és beépíteni a mindennapokba, amiket elmondtál egy szó, mint száz, nagyon köszönöm!

Eszter