Az akupunktúrás kezelés nagymértékben segít azoknak, akiknek feltett szándékuk, hogy leszoknak a dohányzásról. Ennek legjobb módja a fülakupunktúra, a fül speciális pontjainak stimulálása. Már 1- 3 alkalom is elég ahhoz, hogy abbahagyja a dohányzást! Két héttel az utolsó alkalom után pedig egy emlékeztető kezeléssel ér véget a folyamat.

Az akupunktúrás gyógymód nemcsak megszünteti a cigaretta utáni vágyat, hanem a hiányérzetet is csökkenti, oldja az idegfeszültséget és a nyugtalanságot is. Az elvonási tünetek tehát jelentős mértékben csökkennek, melyeket a dohányosok gyakran tapasztalnak. A kezelésnek ráadásul nincs mellékhatása, többször is ismételhető. A gyógyító kúra csökkenti a rizikófaktorokat, az érrendszeri és daganatos betegségek kialakulásának esélyét, enyhíti a krónikus köhögést, a potenciazavart, megszünteti a kellemetlen szájszagot. A kezelések során a páciensek nemcsak technikai, hanem pszichikai segítséget is kapnak, amely a leszoktatáshoz szükséges motivációt erősíti. Ezzel együtt elősegíti a szervezet öntisztulását, méregtelenítését.

Mondani sem kell, hogy a leszokás a dohányzásról mind egészségügyi, mind anyagi szempontból milyen előnyöket jelent.

Néhány alkalom tehát a stressz- és fájdalommentes, természetes gyógymódból, és leszokhatsz a dohányzásról. Méghozzá nagyon rövid idő alatt!