Elkészítési idő: 35 perc

Hozzávalók 1 adaghoz:

  • • 10 dkg lazac (200 kalória)
  • • 30 dkg brokkoli
  • • Répa, karfiol vegyesen (68 kalória)
  • • 40 gramm light margarin (90 kalória)
  • • 2 citromkarika
  • • Só, bors
  • • Petrezselyem zöldje

Elkészítés:

  1. A zöldségeket megmossuk, daraboljuk és felrakjuk főzni, amíg félpuha nem lesz, azután leszűrjük
  2. Közben teflonos serpenyőben 2 dkg light margarinon oldalanként 3-3 percig sütjük a lazacot. Sózzuk, borsozzuk.
  3. A maradék vajon a zöldséget átpároljuk, ízesítjük, megszórjuk a petrezselyem zöldjével.
  4. Citromkarikával díszítjük. Jó étvágyat!

Energia: Az egész adag 379 kilokalória.