Elkészítési idő: 35 perc
Hozzávalók 1 adaghoz:
- • 10 dkg lazac (200 kalória)
- • 30 dkg brokkoli
- • Répa, karfiol vegyesen (68 kalória)
- • 40 gramm light margarin (90 kalória)
- • 2 citromkarika
- • Só, bors
- • Petrezselyem zöldje
Elkészítés:
- A zöldségeket megmossuk, daraboljuk és felrakjuk főzni, amíg félpuha nem lesz, azután leszűrjük
- Közben teflonos serpenyőben 2 dkg light margarinon oldalanként 3-3 percig sütjük a lazacot. Sózzuk, borsozzuk.
- A maradék vajon a zöldséget átpároljuk, ízesítjük, megszórjuk a petrezselyem zöldjével.
- Citromkarikával díszítjük. Jó étvágyat!
Energia: Az egész adag 379 kilokalória.