Eredményeink

Az Aranypont Akupunktúrás rendelő sikertörténetei
Közös eredményeink
Drexler Gábor

Drexler Gábor

Drexler Gábor, 46 éves vállalkozó vagyok, magyar bajnok rönkhúzásban.

Sokaknak ismerős lehet az a helyzet, mikor sokadik fogyókúrás módszer kipróbálása sem hozza a várt eredményt. Ezzel én sem voltam másként, amíg rá nem találtam az Aranypont Akupunktúrás rendelőre.

Fogyókúrámat egy 10 alkalmas, 3 héten át tartó kezeléssel kezdtem, közben szigorúan tartottam a rám szabott diétát. A kezelés időtartama alatt 11 kilót fogytam, ezután a lazább diéta alatt további 3 kg-ot. Az ezt követő 10 alkalmas kezelésen újabb 8,5 kilót adtam le.

Május és július között, bő két hónap alatt 22,5 kg-tól szabadultam meg.

A kezelések után életmód és étkezési tanácsokat kapva váltunk el, melyeket alkalmazva szeptemberig további 3 kilót fogytam.

Mindenkinek a legnagyobb szeretettel ajánlom az Aranypont Akupunktúrás rendelőt, ha hozzám hasonlóan ráunt a folyton ígérgető, de eredménytelen kúrákra. Remélem történetem másoknak is megoldást jelenthet.
Brebán Katalin

Brebán Katalin

Brebán Katalin vagyok, orientális táncos, oktató és koreográfus.

A 'színpad kegyetlen', szokták mondani.

És valóban az, bár az orientális tánc sokkal megengedőbb, mint más színpadi táncok, de az esztétikum itt is nagyon fontos.

Egy kedves barátnőm ajánlotta Dr. Büky Anikót, így kerültem az Aranypont Akupunktúrás Rendelőbe. Elsőre egy 10 alkalomból álló kezelést csináltam végig, aminek eredményeként 68 kg-ról 3,5 hét alatt 57 kg-ra sikerült lefogynom. Tehát nem egész 1 hónap alatt 11 kilót fogytam!

Ha felszaladna pár kiló, akkor is teljesen nyugodt vagyok, mert tudom, hogy jó kezekben vagyok náluk, a lelkesítéssel és kedvességgel pedig az átmeneti nehézségeken is könnyedén átsegítenek!

Nagyon hálás vagyok Anikónak és csapatának csodás munkájáért, szívből ajánlom mindenkinek!
Rólunk mondták
Nagy Kálmán

Nagy Kálmán [85]Nyugdíjas

Hosszú évek óta problémát okozott az ülés. Begörcsölt a hasam, amint leültem és fájdalmaim voltak. Az orvosok nem tudták megállapítani, hogy mitől. Ekkor jöttem el akupunktúrára dr. Büky Anikóhoz a lányom javaslatára. Már az első kezelés után is jobban ment az ülés, de az ötödik kezelés után megszűnt a fájdalmam ülés közben. Akinek ilyen jellegű problémája van, bátran forduljon a doktornőhöz, csak ajánlani tudom!
Kraszlán Gábor

Kraszlán Gábor [61]Pilóta

Évek óta rendszeresen igénybe veszem a rendelő szolgáltatásait. Az akupunktúra egyértelműen bizonyította a fogyasztás hatásait. Gyakorlatilag az éhség érzet nem, vagy enyhe módon jelentkezik. Az anyagcserém megváltozása folytán az első héten 6 kiló, a továbbiakban 3 kg súlyvesztést tapasztaltam magamon. Az étrend változatosságát nem gond biztosítani, egyszerű odafigyelést igényel. Vérnyomásom alsó és felső értéke egyaránt másfél hét után 10-15 értékkel csökkent, abban az esetben is, ha éppen nem fogyasztó periódusban voltam. Egyértelműen jobb környezetet és mozgékonyabb állapotot tapasztalok magamon rendszeresen, a kezelések után. Javaslom bárkinek a kezeléseket a doktornő útmutatásai szerint.

Asztalos Róbert [40]Mérnök

Ismerős ajánlásra jöttem el, ami az elmúlt 10 év legjobb döntése volt. Élveztem a kezeléseket és a társaságot, közben kb. 15 kilót leadtam és sokkal jobban érzem magam. Mindenkinek csak ajánlom! Köszönet a munkatársaknak!

Földi Károly [70]Mérnök, nyugdíjas

Már többször segítettek itt rajtam. Amikor felkerestem a rendelőt, nemcsak erőteljes súlytöbbletem volt, hanem a térdeim is annyira fájtak, hogy szinte lépni sem tudtam. És láss csodát, az alig néhány akupunktúrás kezelés elektromos ingerléssel kombinálva komoly állapotjavulást eredményezett. (mindkét térdemet korábban már operálták). A kezelések hatására a fájdalom teljesen megszűnt és ismét mozgásképes lettem. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki gyógyulni akar. Igazi felüdülés a gyógyuláshoz járó kellemes környezet és segítőkészség.

Ortó István [60]Közgazdász

Nyaki porckorong degenerációval kerestem fel a rendelőt. Fájdalmaim egy 10-es skálán 9-es erősségűek voltak. Mindössze 7 kezelés után a zsibbadás, a fájdalom megszűnt. Egyszóval rendkívül hasznos és eredményes volt a kezelés. Mindemellett különösen kiemelném a hölgyek kedves és barátságos hozzáállását. Köszönöm!

G. Klára [44]Marketing manager

Csodás és fantasztikus! Fogyás jókedvvel? Lehetséges! Önbizalmunk megnő, kedvünk remek lesz tőle, értékeink, mint vérnyomás, pulzus, koleszterin rendeződik és beleférünk a ruháinkba. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert élvezni fogja a fogyókúrát és az eredményt.